ANKARA / SİNCAN - SİNCAN NECİP FAZIL KISAKÜREK ORTAOKULU

Nis

Gösterdikleri üstün performanslarıyla Şehit Harun Turhan Ortaokulu'nu yenerek ilçe birincisi olan voleybol takımımızı ve özverili bir biçimde takımı hazırlayan Beden Eğitim Öğretmenimiz Nihat Karabidek'i tebrik ediyor; turnuva süresince desteklerini esirgemeyen okul yöneticilerimiz, Beden Eğitimi zümremiz, öğretmenimiz Yunusemre Bayındır ve okul aile birliği başkanımız Meral Doğan'ın şahsında OAB yönetim kurulumuza teşekkür ederiz.

Başarımız daim olsun

Nis

Okul Randevu Sistemi ile birlikte veliler, öğretmenlerimizle görüşmek için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle artık ağ sayfamızdağ randevu alabilecek.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in, birçok Batı ülkesinde uygulanan ve okul müdürü ile öğretmen üzerinde bir randevu sisteminin oluşturulması yönündeki açıklamasının ardından çalışmalara başlayan MEB Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü, öğretmen-veli görüşmeleri için yeni bir dijital uygulama geliştirdi.

Yazılım uzmanlarınca geliştirilen ve kullanıma açılan "Okul randevu sistemi" ile velilerimiz, okulumuzda eğitim alan çocuklarının durumunu görüşmek istedikleri öğretmenle görüşme zamanını ayarlayabilecekler.

Ock

Okulumuz beden eğitimi öğretmenlerinin düzenlediği öğretmenler arası floor curling turnuvasına 30 öğretmen , 2 idareci ve 2 okul aile birliği üyesinin katılımı ile 17 takım katılmıştır ve mücadele etmiştir. Turnuvada dereceye giren takımlar;

• 1. Takım => Ayşe İYİŞ - Murat KESEN
  • 2. Takım => Kenan AHMETOĞLU - Muhsin KESKİN
  • 3. Takım => Nihat KARABİDEK - Yunus Emre BAYINDIR
  • 4. Takım => Ayşe ÖZDEMİR - İsmail KAYA

Dereceye giren takımları tebrik eder , turnuvaya katılan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock