T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / SİNCAN - SİNCAN NECİP FAZIL KISAKÜREK ORTAOKULU

Öğretmen-Veli Randevu Sistemi

Okul Randevu Sistemi ile birlikte veliler, öğretmenlerimizle görüşmek için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle artık ağ sayfamızdağ randevu alabilecek.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in, birçok Batı ülkesinde uygulanan ve okul müdürü ile öğretmen üzerinde bir randevu sisteminin oluşturulması yönündeki açıklamasının ardından çalışmalara başlayan MEB Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü, öğretmen-veli görüşmeleri için yeni bir dijital uygulama geliştirdi.

Yazılım uzmanlarınca geliştirilen ve kullanıma açılan "Okul randevu sistemi" ile velilerimiz, okulumuzda eğitim alan çocuklarının durumunu görüşmek istedikleri öğretmenle görüşme zamanını ayarlayabilecekler.

Randevularınızı öğretmenlerinizin boş zaman dilimlerine göre alacaksınız.

 

Bizler veli-randevu sistemine bizler, öncelikle veli görüşmeleri için öğretmenlerimizin zaman açısından uygun oldukları zaman dilimlerini gireceğiz.

Velilerimiz, okulun internet sitesi üzerinden e-devlet kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yapacaklar ve sistemde, öğretmenlerin müsaitlik tablosuna göre boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabilecekler.

Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak. Aynı gün öğleden sonra ise okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecek.

Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebildiği gibi aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecek.

Randevu için tıklayınız 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.04.2024 - Güncelleme: 28.04.2024 21:00 - Görüntülenme: 482
  Beğen | 0  kişi beğendi